Бомба: Родителката на Луиза Григорова се омъжва за пореден път! (виж тук)

Бомба: Родителката на Луиза Григорова се омъжва за пореден път! (виж тук)
Гласувайте за статията

Луиза Григорова може да бъде шаферка на Ивет Григорова!

Актрисата Луиза Григорова може да стане шаферка на собствената си майка. Оказа се, че Ивет Григорова е отново влюбена и мисли за поредна сватба. Късметлията се казва Атанас Минев и направо носил на ръце Ивет.

Луиза Григорова

Родителката на Луиза Григорова отново става булка

Собственичката на модна агенция „Ивет фешън“ и Атанас Минев се познавали от много време, но искрите пламнали доста по-късно. Близки до родителката на Луиза Григорова разкриват, че от няколко месеца двамата живеят заедно и се разбират повече от прекрасно.

„Скоро ще има сватба. Както обича да казва шефката – не ми върви със сватбите, но винаги мога да опитам пак“, коментират през смях манекенки от агенцията на Ивет Григорова.

Припомняме, че Ивет се разведе с бащата на дъщеря си Луиза Григорова след 10-годишен брак. После се влюби отново и имаше доста дълга връзка с волейболиста Евгени, от когото роди втората си щерка Кристина.

„Той беше толкова спокоен и не така емоционален човек. Това щуро, ненормално, неспящо, диво ежедневие по време на първия ми брак, не исках да повтарям. И Господ ми прати Евгени“, разказваше преди време Ивет Григорова.

Явно обаче и втората любов е минала по реда си, и ето, че новите чувства са почукали на вратата й. Любопитно е каква ще е реакцията на Луиза, но тя самата вече е омъжена жена и се е съсредоточила единствено върху любимия си Мартин Макариев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар