Миглена Ангелова похвали голямата си щерка: Станала докторант по Древен Египет! (виж тук)

Миглена Ангелова похвали голямата си щерка: Станала докторант по Древен Египет! (виж тук)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова горда с голямата си дъщеря Дора Олсен!

Бившата водеща на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова се похвали с успеха на голямата си дъщеря. Оказа се, че Дора Олсен вече е докторант по Древен Епипег в Хайделберг. Освен това тя вече си има и собствен канал в Тубата, който Ангелова горещо препоръча на приятелите и феновете си.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова горда с голямата си щерка

„Имам удоволствието да популяризирам ютуб каналчето на моето най-голямо дете. Представям ви докторантът на Университета в Хайделберг по Древен Египет – Дора Олсен.

Кога порасна е друга тема, но сега – с чиста съвест отправям към всички англоговорящи приятели на моята стена. Абонирайте се и съдействайте и ваши приятели да се абонират. Според новите регулации на ютуб, докато не се съберат 1000 абонати, почти нямаш адекватна защита на авторските си права.

Искам да се похваля и с това, че отдавна и много пъти настоявах Дора, която от втори клас рецитира династиите на фараоните и наистина мноооооого знае, да намери подходящата форма да сподели знанията си за техния начин на живот с повече хора.

Да не се капсулира в „нАучната“ среда като повечето учЕни. Е, надявам се да ви хареса и на вас първото клипче с всички технически мъки, с които е направено. На мама тоооо, умното и тормозеното в „Искрено и лично“ Желая успех!“, не крие щастието си Миглена Ангелова в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар