Венци Мицов: 44-то НС е най-яловото в България досега! (още подробности)

Венци Мицов: 44-то НС е най-яловото в България досега! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венци Мицов отново се разпени в мрежата относно управниците в парламента!

Музикантът и общественик Венци Мицов не успя да се въздържи и отклони поглед от световното по футбол. На което се беше отдал с кеф през последните седмици. Той отново захапа управляващите в България и нещо повече – посочи ги като най-големите некадърници досега.

Венци Мицов

Венци Мицов обяви настоящото НС за най-яловото и калпаво до момента

„Много пъти съм го казвал, но да припомня и сега – 44 НС е най-яловото и произвеждащо най-големия законодателен брак Народно събрание.
Причините за това са много, но основната е, че няма истинска опозиция.

А истинска опозиция няма, защото псуващите се в социалните мрежи високотехнологични хипстъри улесняват статуквото, на което все повече не му пука какво и как прави. Защото единствената реакция срещу глупостите на същото това статукво ще са няколко патетични статуса във Фейсбук и Туитър.

А сега вадете писалките и напишете да си трая, щото съм КОМОНИЗД и проект на ДС. Аз така и така не пуша…“, изригна Венци Мицов.

Едва ли е трудно да си обясним реакцията му точно сега – след нескончаемото биене в гърдите за „похвалите“ от ЕС. Съчетано с поредния скок на цените на тока, парното и водата от 1 юли.

Докато управляващите се надпреварват да изброяват „успехите“ си, джобовете на данъкоплатците съвсем се съдраха. Но пей си Пенке ле…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар