Ревниво гадже пази Натали Трифонова в Гърция: Доан не се отделя от красавицата! (виж тук)

Ревниво гадже пази Натали Трифонова в Гърция: Доан не се отделя от красавицата! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Натали Трифонова и Доан Хасан са заедно от години!

Красивата синоптичка на Би Ти Ви – Натали Трифонова разпуска и лови тен в Гърция. Тя е на почивка с гаджето си Доан Хасан и неколцина приятели, при това в един от най-тузарските тамошни курорти.

Натали Трифонова

Натали Трифонова ревниво пазена от гаджето си в Гърция

Групата разпуска на плажа, насладжава се на морето и свежите коктейли, но никой не може и да припари до Натали. Синоптичката през цялото време е неотлъчно до половинката си Доан Хасан, който се оказа страхотен ревнивец.

Младият мъж не изпуска от очи пленителната си любима и с право. Трифонова кара не един и двама гларуси да облещят очи пред наистина перфектното й тяло. Тя обаче не дава поводи за ревност на мъжа си, защото го обожава.

„Двамата са заедно отдавна, но са като малки деца – току-що влюбени гадженца. Не спират да се прегръщат и целуват дори пред приятелите си и постоянно си повтарят колко се обичат и как не могат един без друг. Сладка и умилителна картинка са, но понякога дори писват“, смеят се близки до Натали Трифонова.

Синоптичката вече била готова дори за брак с Доан и твърдяла, че той ще бъде бащата на децата й. За него всъщност не се знае много, но причината е в това, че и двамата искат да пазят връзката си само за себе си. И не се афишират пред медиите, както някои комплексирани псевдо звезди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар