Открийте разликите: Ралица Паскалева клонинг на народна певица?

Открийте разликите: Ралица Паскалева клонинг на народна певица?
Гласувайте за статията

Ралица Паскалева се сдоби с двойник

Любимата актриса на зрителите Ралица Паскалева си има клонинг. Оказа се, че екранната партньорка на доц. Захариев от хитовата лекарска поредица „Откраднат живот” си има двойничка. И тя е народна певица.

Ралица Паскалева

Ралица Паскалева и Ива като две капки вода

Момичето се казва Ива и често се изявява на сцената като изпълнителка на народни песни. Тя е наследила таланта си от своята баба, известната народна певица Гуна Иванова.

Младото дарование е като живо копие на актрисата. Често я спирали по улиците, за да й искат автограф, защото я мислели за Ралица Паскалева.

Младата красавица извивала глас на фолклорната сцена. Тя пеела задно със сестра си Велислава, която също била с талант за народни песни. Двете момичета дори издали първия си самостоятелен фолклорен албум.

Внучката на Гуна Иванова е на 24 години. А Ралица Паскалева е само с четири години по-голяма от нея и е на 28 години. Ива следва в УНСС специалност „Финанси”. Нейната сестра Велислава учи в НАТФИЗ, в класа на големия актьор, проф. Стефан Данаилов.

Екранната д-р Стилянова очаква първото си дете от волейболния национал Теодор Салпаров.

Брюнетката си е дала кратка почивка от работата. Дори посети любимия си Египет, нейна отколешна мечта. А до броени дни стартират снимките за новия сезон на лекарската сага „Откраднат живот”.

Ива много искала да се запознае на живо със своята двойничка. Тя желаела да види дали двете си приличат и по характер. Близки до Ралица Паскалева обаче са категорични, че има прилика в лицата им, но не и в нрава им.

Ралица е по-нахакана, отворена и готова да влезе остро на всеки, който е недобронамерен към нея. Докато Ива е същинска душица, дори наивна“, издава техен общ приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар