На 49: Есил Дюран разбива с тяло-трепач! (Певицата предизвика земетресение с това фото)

На 49: Есил Дюран разбива с тяло-трепач! (Певицата предизвика земетресение с това фото)
Гласувайте за статията

Есил Дюран е жестока на 49!

Фолк иконата Есил Дюран разтърси мрежата с тяло-трепач! Певицата качи секси снимка в социалната мрежа и предизвика земетресение. На фотото изпълнителката е в червен бански в две части, а извивките й спряха дъха на мъжката аудитория.

С това кадро певицата „разказа играта” и сложи в джоба си доста по-младите си колежки.

И наистина изпълнителката изглежда зашеметяващо на 49! Фолкаджийката за пореден път доказа, че с напредване на годините става все по-красива. А те са просто цифри, които не значат нищо.

Певицата с турски произход има нелека съдба. Тя е известна като една от най-неконфликтните сред колежките си от гилдията. След падане на режима решава да припечели зад граница. Заради което Есил Дюран се изявява на увеселителни кораби между Дания, Холандия, Германия и Норвегия.

Есил Дюран е зашеметяваща на 49!

Но по време на едно от изнурителните пътувания по суша претърпява тежка катастрофа и едва оцелява.

Поп фолк дивата успява да се възстанови напълно и да продължи кариерата си. „Вина” за това има и съпруга й, композитора Борис Павлов. На двамата им се ражда син през 2005 година, когото кръщават Харис.

Есил Дюран

Есил Дюран разби мрежата с тази снимка

„Със съпругът ми сме заедно повече от 18 години. И никога не съм си помисляла, че мога да му изневеря. Сигурна съм и в неговите чувства. Като го погледна сутрин, сякаш го виждам за първи път и се влюбвам отново в очите му.

Кариерата си е кариера, феновете, славата наистина блазни, но по-важно от семейството няма. Горда съм, че съм от малкото известни хора, които са успели да съхранят семейното си щастие”, доволна е певицата.

Според клюката Есил Дюран е певицата с най-много пластични операции. Други обаче твърдят, че „тайната” на перфектните й извивки се корени в любовта и подкрепата на съпруга й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар