Наталия Кобилкина се похвали: Започнах да живея с вкус и удоволствие! (още подробности)

Наталия Кобилкина се похвали: Започнах да живея с вкус и удоволствие! (още подробности)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина се похвали, че опознава и преоткрива самата себе си!

Сексоложката Наталия Кобилкина явно не само учи другите как да живеят и да бъдат успешни. Но е започнала да прави това и със самата себе си. Рускинята се похвали в мрежата, че се чувства много по-истинска, свободна и щастлива от преди.

Наталия Кобилкина

Сексоложката Наталия Кобилкина се похвали, че е успяла да промени самата себе си

Любимата на Такис Дретакис подтиква и останалите да последват примера й. Като направят основно две неща – да се учат и развиват, и да не мислят за мнението на околните.

„Усещам, че върви много интерес период в живота ми. Уча се много неща, усещам свобода си да бъда себе си. Спрях да се боря за оцеляване, спрях да се доказвам, че ставам. Спрях да планирам и да строя амбициозни планове.

Спрях да се разочаровам от поведение на хората, оставих им право да бъдат просто такива каквито си искат. Започнах просто да живея с вкус и удоволствие. Давам си време да гледам небето. Усетих тази година как мирише пролет.

Срещам хора от ниво: на какво вибрира сърцето ми. Избирам да мълча, когато не ми се говори независимо какво ще помислят за мен. Липсват ми прегръдки на моите родители, сестри, племяници и намирам време да ги видя.

Чета романи на английски и ще науча и този език. Усещам момента и ми харесва това…“, споделя Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар