Интриганти и злобари разболяха Нели Рангелова! (певицата е в шок – още подробности)

Интриганти и злобари разболяха Нели Рангелова! (певицата е в шок – още подробности)
Гласувайте за статията

Нели Рангелова е отвратена от злобата на въпросните персони!

Естрадната прима Нели Рангелова била болна и дори припаднала на сцената в Чепеларе. Тази „новина“ се разнесе в медиите наскоро, а днес певицата категорично я опроверга.

Нели Рангелова

Чаровната Нели Рангелова е отвратена от злобата и завистта на някои хора

„Не съм болна, нито съм припадала на концерт в Чепеларе. Тази изфабрикувана информация е дело или на „доброжелателни” колеги, или на хора, които се чудят каква лъжа да сътворят по мой адрес.

Не знам дали да се ядосвам или да се смея. По-скоро искам да опровергая тази клевета. Здрава съм. А и не съм толкова слаба, колкото ме изкарват. Даже ми се иска да съм по-фина, но уви“, смее се Нели Рангелова на твърденията, че била станала едва ли не анорексичка.

Певицата се готви за големия си концерт в НДК на 7 октомври, който, отново по думите на клюкарите, нямало да се състои. Ще се състои и още как, призна Нели.

„На концерта с мен ще излязат Георги Христов, Любо Киров, Мария Илиева. Рядко правя концерти, затова се надявам публиката максимално да се наслади на песните“, грее изпълнителката. Колкото до възрастта й и слуховете, че упорито я крие от години, тя отново отвръща с усмивка:

„Никога не съм крила годините си, през септември ще навърша 60. Хората на изкуството нямат възраст. И като че ли сме длъжни да полагаме усилия, за да изглеждаме добре“, споделя Нели Рангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар