Ники Илиев призна: Да, със Саня сме разделени! (ето какво още разкри режисьорът)

Ники Илиев призна: Да, със Саня сме разделени! (ето какво още разкри режисьорът)
Гласувайте за статията

Ники Илиев за първи път потвърди новината за раздялата със Саня Борисова!

Режисьорът Ники Илиев най-сетне се реши. И потвърди официално пред медиите това, което вече се знае от месеци. А именно раздялата със своята съпруга Саня Борисова.

Ники Илиев

Ники Илиев призна, че вече не е със Саня Борисова

„Със Саня към момента не сме заедно, но не ми се иска да коментирам личния си живот. За мен сега по-важни са професионалните ми ангажименти. Те са на първа линия сега“, лаконичен беше Ники Илиев, но поне направи първата крачка към новия си свободен живот.

Той не обели и дума за красивата си колежка от сериала „Скъпи наследници“ – Даяна Ханджиева, с която го спрягат в бурна любовна авантюра. Тепърва ще разберем дали двамата наистина са обвързани, или не, но хубавата Даяна не е причината за развода със Саня.

За никого от близките и колегите на Ники Илиев не е тайна, че от години тай беше задушаван от Борисова. Болезнената ревност и несигурност на актрисата вгорчаваха живота на красавеца, но той все се надяваше, че жена му ще се промени.

Е, това така и не се случи, а скандалите дори зачестили с времето и рутината в брака им. В един хубав ден Ники Илиев си дал сметка, че не може повече да продължава така и съобщил на Саня, че си тръгва от нея.

Помним, че преди около месец в „Папараци“ показаха сърцераздирателна среща между двамата екс съпрузи. На нея Ники се опитваше да успокои ридаещата в прегръдките му Саня Борисова. Но остана непреклонен към молбите й и тя си тръгна към дома сама.

Дали има някакъв шанс двамата, които се обичаха толкова много, отново да намерят пътя един към друг, това ще разберем тепърва. Може би ако имаха поне едно дете, нещата щяха да бъдат много по-лесни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар