Ники Китаеца с феноменален успех: Стотици отслабват с режимите му! (още подробности)

Ники Китаеца с феноменален успех: Стотици отслабват с режимите му! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ники Китаеца започна промяната първо в себе си, а сега помага на другите!

Николай Първанов, както е пълното име на Ники Китаеца, жъне успех след успех. Както знаем, само за няколко години той успя да се превърне в коренно различен човек. Важното обаче е, че днес няма помен не само от старото му тяло, но и от старото мислене. Именно в това се крие разковничето.

Ники Китаеца

Ники Китаеца разработи страхотна система за отслабване

„По всяко време можеш да намериш мотивация, за да направиш нещо повече за себе си. Рецептата за мотивация е толкова лесна, защото тя е в самите нас. Когато започнеш да се чувстваш изморен, от това да бъдеш човека, който неискаш да бъдеш, тогава си казваш-достатъчно!

И променяш живота си. Започваш да променяш навиците си. Ставаш по-рано сутрин, заменяш непълноценната закуска със здравословна, за да подсигуриш на организма си важните хранителни вещества, като витамини, минерали, аминокиселини.

Започваш да мислиш за храната, която консумираш, да се вслушваш повече в сигналите на тялото си. Започваш да се чувстваш като професионалист, чувстваш се силен и разбираш, че си успял да победиш в най-трудната битка. Битката със себе си!“, насърчава последователите си Ники Китаеца.

Стотици са тези, които се хвалят как са отслабнали, благодарение на индивидуалните му режими на хранене. А отскоро Ники предлага и доставка на готова храна по домовете – лично разработена и съобразена с нуждите на всеки един клиент.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар