Бившата на Румен Радев вае тяло на плажа: Виж как сияе Гинка Кесякова! (още подробности)

Бившата на Румен Радев вае тяло на плажа: Виж как сияе Гинка Кесякова! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Бившата жена на Румен Радев става все по-хубава и младолика!

Бившата съпруга на президента Румен Радев – Гинка Кесякова не спира да мледее и хубавее. Явно разводът с държавния глава вече не я тормози и тя отдавна се е научила да живее без него. При това как само…

Румен Радев

Бившата на Румен Радев задминава и младите мацки по жизненост и красота

Гинка не спира да пътува и да се отдава на хобито си, а именно спорта. Виждали сме я да прави какво ли не – от колоездене, разходки и фитнес, до тичане, плуване и дори гмуркане.

Всъщност гмуркането е любимо на екс съпругата на Румен Радев още от времето, в което бяха едно семейство. Двамата научиха и децата си на любов към него като прекарваха летата си винаги край морето.

„Обичам гмуркането, научил съм децата от малки да се гмуркат с мен. Търсим красотите на морето, тишината на водата, където всеки шум е силно въздействащ на сетивата.

Безкрайно удоволствие е да гледаш децата, докато плуват на воля или тичат около теб. Тези мигове сред природата, движението и чистия въздух, са по-ценни от всичко“, сподели преди време самият Румен Радев.

Не е ясно колко време има президентът да се отдава на тези свои хобита към днешна дата, но Гинка Кесякова определено не ги е загърбила. Тя работи, гледа наследниците си, но и намира свободно време и за себе си като жена.

След развода тя имаше и романтична връзка с непознат за обществеността господин, с когото обаче скоро не са засичани заедно. По-често я виждаме на пътувания и веселби по женски с приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар