Ти да видиш: Деси Банова хлътнала по Плевнелиев, като го видяла по…гащи! (Още подробности)

Ти да видиш: Деси Банова хлътнала по Плевнелиев, като го видяла по…гащи! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Деси Банова разкри кога за първи път хлътнала по законния си вече мъж

Деси Банова хлътнала по президента, след като го видяла по джапанки и гащета. Именно при този негов неглиже образ бившата синоптичка загубила ума и дума. Миналата година актуалната вече г-жа Плевнелиева била на почивка в Гърция с дъщеря си.

Деси Банова

Деси Банова се влюбила в Плевнелиев като бил неглиже

Двете се оказали в близост до вилата на екс държавният глава. По това време той и Деси се познавали и президента я поканил в палата си да пият кафе.

И магията се случила. По-скоро тя неусетно хлътнала по него, не успяла да устои на харизмата и чаровната му усмивка.

„Гостоприемен! Не спря да се занимава през цялото време с моето, неговите две деца и още куп деца край басейна. Той не спря да игра е с тях и да предугажда всяко тяхно желание.

Страхотен баща, страхотен човек! Тогава вече не устоях на чара и харизмата му, сърцето ми се разтопи и се предадох“,връща назад лентата щастливата младоженка.

Но първото им запознаване е още назад във времето. То се случва през 2014 година. Двамата са на конференция на ООН в Ню Йорк. Деси Банова попада в компанията на американски водещ на времето от Южна Дакота. Като вежлив домакин той я кани да й покаже Ню Йорк и синоптичката се съгласява.

Росен Плевнелиев не смее да направи първата крачка по това време, защото мисли, че двамата с американеца са гаджета. Първа майката на Деси Банова забелязва, че президента е хлътнал по нея, пише „Галерия“.

Разчита знаците, когато дъщеря й се засича с него при раздаването на наградите на фондация „Стоян Камбарев”. И любовта пламва между двамата.

Свалката продължава дълго време, продължава с пиене на кафе, дълги разговори по телефона. Деси Банова хлътва все повече. Днес е категорична, че няма друг такъв мъж в страната ни, който поставя семейството над всичко.

Дори приятелите на Росен Плевнелиев се удивили, че той иска отново да се жени. Защото той вече има два брака зад гърба си. Но за първи път бившият държавен глава сключили църковен брак с избраницата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар