Симона Загорова възмути баща си с тази снимка!

Симона Загорова възмути баща си с тази снимка!
Гласувайте за статията

Симона Загорова очевидно е в търсене на ново гадже, въпреки че твърди обратното!

Младата певица Симона Загорова, която скоро ще закове 22 г., не спира да приковава вниманието в интернет. Тя пуска доста провокативни и дори первезни снимки, забеляза Kliuki.bg.

Симона Загорова

Симона Загорова възмути баща си

Върхът дойде преди няколко дни, когато Мони каза „лека нощ“ на приятелите си в мрежата в доста крещящ по секси начин вид. Циците й почти бяха изскочили, а цялата й физиономия подсказваше, че иска секс.

Снимката я излагаме на вашето внимание по-долу. Искаме да отбележим, че щерката на Глория наистина е секси, но може би трябва да се съобразява пред кого се показва по този начин.

Баща й например никак не одобрявал разголените й кадри из мрежата. Той многократно й бил направил забележка да бъде по-сдържана, но без успех.

Илия Загоров все пак не може да влияе особено на дъщеря си, тъй като от години живее в Швеция с новата си половинка. Симона израсна само с майка си и затова не е чудно, че обича да си показва циците, тъй като и Глория го прави често.

Интересното е, че въпросната снимка е харесана от Симеон Данев, с когото тя се раздели преди около година. Явно младежът продължава да гасне по Мони, но певицата иска нова тръпка.

Симона Загорова

Изглежда истински възбудена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар