Григор Димитров разтърси всички: Жертвах много, за да стигна дотук! (Още от изповедта му)

Григор Димитров разтърси всички: Жертвах много, за да стигна дотук! (Още от изповедта му)
Гласувайте за статията

Григор Димитров разкри любопитни неща от своето ежедневие и живота си като цяло!

Интересни моменти от битието си разкри Григор Димитров пред „Гардиън“. Той сподели как успява да поддържа форма и какво му коства работата на тенис корта, пише tennis24.bg.

Григор Димитров

Григор Димитров разкри как е стигнал дотук

Оказва се, че не е никак лесно да си тенисист. Трябва да се отказваш от много изкушения, които ти предлага животът.

„Работя с диетолог от около четири години и тя е невероятно спокойна. Предполагах, че тя ще бъде много стриктна и ще ме кара да ям по 20 грама от това и по няколко от тези ядки. Но тя просто ми изгради модел на хранене, който променяме на няколко месеца в зависимост от кръвния ми тест. Ако имам нужда от повече желязо, ще започна да ям броколи например, няма някакъв строг контрол. Ако не прекалявам, няма проблем да ям бургери и сладолед от време на време. Относно алкохол – никога не съм опитвал.“ – споделя Гришо.

Най-голямата жертва, която тенисистът е направил, е свързана с личните му приятелства. Трябвало е да прекрати много от тях, тъй като постоянно е в движение и няма как да поддържа много лични връзки.

„Баща ми ме научи как да играя тенис, дължа всичко на него. Но колкото по-добър ставаш и колкото по-напред стигаш в ранглистата, ставаш и по-самотен. Трябваше да жертвам много лични връзки, но това е моят избор. На моменти казвах на хората: „Ако искаш да останеш покрай мен, трябва да ме приемеш такъв, какъвто съм“.“ – разкрива 27-годишният хасковлия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар