Кулинарните изкушения на Мария Илиева

Кулинарните изкушения на Мария Илиева
Гласувайте за статията

И тази седмица бяхме свидетели на талантливи и известни хора, които ни канят на виртуална вечеря пред екрана чрез „Черешката на тортата“. Една от участниците беше и певицата Мария Илиева. 

Певицата, която от скоро е майка за втори път се представя на екран с умения в кухнята, а и както самия майстор Манчев определи този път певицата е доста по–подготвена за предаването от по-ранното си тв участие.

И макар че победата отиде при актрисата Елена Карабойчева, която определено спечели много добри отзиви и заслужи приза, останалите също имаха невероятни предложения за вечери.

Нека сега с помощта на изданието „Вести“, надникнем и зад кулисите в светлата и модерна кухня на Мария. Попитана какво готви напоследък, гласовитата и усмихната дама се смее – бебешки пюрета. 

Какви са най-големите й изкушения, от които често се налага да се лишава заради формата си – десертите, признава тя. Обича на готви с любов палачинки, а най-бързата закуска, яйца бъркани със сирене и краставички. Не се определя като добър кулинар, признава, че времето й не стига за големи изненади в кухнята, но пък като цяло обича да прави експерименти различни идеи и рецепти, за да зарадва околните.

С една дума за нея готвенето е най-вече експеримент, пожелаваме и още много успешни такива в кухнята, живота и сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар