Васил Найденов изригна: Не съм мафиот!

Васил Найденов изригна: Не съм мафиот!
Гласувайте за статията

Васил Найденов е бесен от слуховете за себе си!

Естрадната легенда Васил Найденов се оплака от несъстоятелните слухове по свой адрес. Той е направо бесен, защото го изкарват едва ли не опасен за обществото, а не смята, че е така.

Васил Найденов

Васил Найденов е бесен

Преди няколко седмици излезе информация, че Васко Кеца е в много лоши взаимоотношения със свой съсед. Дори се твърдеше, че го е заплашвал с убийство.

Оказва се, че този съсед е жена и е на 90 г. Певецът е сигурен, че именно тя пуска тези слухове по негов адрес, пише в. „Уикенд“.

„Неотдавна излезе такава дописка – че съм се заканвал да видя сметката на съсед. Той ми бил като трън в очите, защото ми създавал проблеми за ремонтите. Нищо подобно! Аз да не съм някой мастит мафиот, та да поръчвам хора? Пък и спорове с мъже от входа никога не съм имал.

Разногласията ми бяха с една възрастна дама – 90-годишна комшийка. В миналото тя беше извикала репортери да пишат глупости по мой адрес – че заради мен щяла да падне кооперацията. Истината е, че законът и компетентните органи ми позволяват да извършвам строителните дейности в имотите си. Дано и въпросната госпожа да е разбрала това. Сигурно тя пуска тия слухове… Сам съм на етажа – притежавам всичките 3 апартамента. Единия си го имах, другите ги купих.“, споделя Кеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар