Дъщерята на Гала върти любов с двама, докато синът на Джуджи гасне по нея!

Дъщерята на Гала върти любов с двама, докато синът на Джуджи гасне по нея!
Гласувайте за статията

Мари на Гала се развилня в любовта!

Доскоро щерката на Гала минаваше за добро момиче и й се носеше такава слава. От няколко седмици обаче дори самата тв водеща не може да познае дъщеря си.

Мари и Константин

Мари разби сърцето на Константин

Мари се била тотално променила и започнала да се държи много по-нахакано. Тя зарязала сина на Джуджи преди няколко седмици и вече въртяла любов не с друг, а с други.

Нови двама мъже имало в живота на известната щерка. Междувременно тя продължавала да си ляга от време на време и с Константин Маринов, с когото изкара много дълга връзка, пише HotArena.net.

Единият, с когото Мари се забавлявала, се казва Петър Кратунчев. Двамата се запознали по време на курс по фотография, а в момента Пепи отговаря за техническата част по блога на девойката, пише в. „Уикенд“.

Името на другия е Михаил. За него се знае само, че е запален по фитнеса и здравословния начин на живот. Визията му е напълно различна от тази на досегашните гаджета на Мари.

И докато щерката на Гала върти любов като луда, Коцето продължавал да страда по нея. Той не искал само секс, а да бъдат отново двойка, защото истински я обичал.

Предполага се, че Мари е първата на сина на Джуджи, както и че той й е първият. Двамата станаха гаджета още в средата на гимназиалното си образование.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар