Саня Армутлиева към Дара: Никога не си взимай комплексиран мъж!

Саня Армутлиева към Дара: Никога не си взимай комплексиран мъж!
Гласувайте за статията

Дара разкри най-важния съвет, който е получила от Саня Армутлиева!

От 2 години насам Саня Армутлиева е продуцент на Дара посредством музикалната си компания „Вирджиния рекърдс“. Двете са не просто в делови отношения, а и много близки приятелки.

Саня Армутлиева и Дара

Саня Армутлиева с важен съвет към Дара

На Саня й се нравело това, че Дарина е много луда по характер, но същевременно и здраво стъпила на земята. За нея това била идеалната комбинация, за да станеш успешен изпълнител.

Певицата разкри най-интересната си случка със своя продуцент. Един ден Станислава й звъннала и й казала да й обещае никога да не си взима комплексиран мъж.

Това се случило точно след разговор на Армутлиева с дъщеря й. Очевидно девойката е имала някакви проблеми с гаджето си.

Говори се, че момчетата трудно понасяли това, че майката на двете й дъщери е богата и известна. Затова повечето връзки на момичетата не издържали дълго.

Дара вече си има мъж до себе си и това е Константин Трендафилов. Дали той има комплекси, че тя е по-популярна и заможна от него, не се знае.

По принцип поп дивата е от ревнивите жени и си го признава. Тя не понасяла бройкаджиите, въпреки че е само на 20 г. и още й е рано да мисли така.

„Доста подобни типажи съм виждала и срещала. Но не поддържам никакъв контакт с такива мъже, дори като приятели. Не е окей за един мъж да пише на 300 жени едновременно с цел поне 1-2 да „клъвнат“, така доказва, че няма принципи и уважение към конкретните момичета.“ – споделя Дарина Йотова пред в. „Шоу“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар