Кой не помни Галя от „Сатен“?! Ето какво я измъчва днес!

Кой не помни Галя от „Сатен“?! Ето какво я измъчва днес!
Гласувайте за статията

Галя от „Сатен“ не успя да постигне бляскавото си бъдеще, за което мечтаеше!

Една от най-сериозните приятелки на Слави Трифонов днес е измъчвана от сериозен здравословен проблем. Галя от „Сатен“ изживява тежки дни, най-вече във физически аспект.

Галя от Сатен

Галя от „Сатен“ има проблем с кожата

Проблемът на балерината бил в кожата й. Тя била много специфична и не позволявала да се слага върху нея никакъв грим, защото не понасяла макиаж, пише Blitz.bg.

„Полагам доста грижи за кожата си, защото по принцип имам тежък дерматит. Кожата ми е прекалено чувствителна. Например, ако не си намажа кожата, цялата ми става на лишеи.”, споделя Галя от „Сатен“.

Припомняме, че тя имаше връзка със Слави в началото на века. Тогава работеше при него като балерина, но след раздялата им бе принудена да напусне.

В момента Галя Христова работи като хореограф на собствен балет, а освен това има и модна марка. Не изкарва много пари, но нищо не й липсва.

В личен план нещата за балерината също не се развиват кой знае колко добре. Тя имаше една много сериозна връзка, продължила цели 5 години, но накрая се разделиха. В момента не е известно да има мъж до нея.

Има слухове, че Галя е бисексуална. Дори за нейна бивша изгора се спряга актрисата Снежана Макавеева, която също е на двата бряга по принцип.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар