Мегън Маркъл загърби консервативния дух на короната и заложи на себе си

Мегън Маркъл загърби консервативния дух на короната и заложи на себе си
Гласувайте за статията

Мегън Маркъл отново загърби консервативния дух на короната. Въпреки че от доста време не беше изпъквала с нещо свежо и модерно, а се отдаде на класическия стил.

Сега отново заложи на собственото си усещане за мода. Последните й публични изяви са все в дрехи от светлата гама – бледо розово, бяло, беж, кремаво, мнозина решиха че след сватбата се е променила изцяло. Но тя шокира силно с последното си появяване на официално събитие.

Жълто в кралския гардероб

Мегън и Хари освен това нарушиха етикета с прояви на близост, те се държаха за ръце доста често, както пише и в изданието за новини – „Ева“, с което ни напомнят, че това не беше разрешено. Но пък бе красиво и си личеше, че имат емоция.

И освен, че нарушиха този канон, Мегън Маркъл блесна в ярко жълта рокля, изневери на класическите тонове и стил и избра нов и различен вид. Тя бе с рокля на по-нов дизайнер Брандън Максуел, който е любим на певицата Лейди Гага. С това Мегън отново спечели младата публика и прикова вниманието на публика, фотографи и медии, които отново подчертаха колко иновативна и различна е двойката на Мегън и принц Хари за кралското семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар