Мариела Нордел: Ние сме роби без права! (виж как изригна)

Мариела Нордел: Ние сме роби без права! (виж как изригна)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел изригна след отхвърления иск на омбудсмана!

Кулинарката Мариела Нордел изригна бясна в мрежата след като Конституционният съд отхвърли иска на омбудсмана Мая Манолова. Както знаем, тя го внесе след поредния скок на цените на енергията от 1 юли.

Нордел

Мариела Нордел скочи в мрежата срещу отхвърления иск на Мая Манолова от Конституционния съд

Устатата Нордел си направи труда дори да изнамери линка с решението на Конституционния съд, който очаквано отхвърля иска на Манолова. Не само Мариела Нордел изля гнева си към въпросното решение, но на кого му пука…

„Ето линк към решението на КСъд – отхвърля се иска на Омбудсмана по повод увеличението цените на енергията. Ние сме роби, без права, но със задължения да плащаме и издържаме една политическа клика, която ни дере с данъци, такси и високи цени!

Която защитава олигархията и монополистите. Ние храним и най-голямата администрация на глава от населението! Толкоз по демокрацията, правата и свободата ни“, вбесена скочи Мариела Нордел в мрежата.

Пей си Пенке ле,… такава е ситуацията у нас, при това от много години насам. Да не забравяме, че това увеличение на цените далеч не е последното, тъй като се чака ново през октомври. Да ни е честито!

„Ясно е, че народът няма да се вдигне, а ще се остави да бъде мачкан и унижаван още и още. Докато не се затрием наистина като нация, но може би това сме си заслужили сами“, коментират и потребители във форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар