Рожденичката Неделя Щонова: Сутринта тичах 5 километра! Така разбирам празника си (виж тук)

Рожденичката Неделя Щонова: Сутринта тичах 5 километра! Така разбирам празника си (виж тук)
Гласувайте за статията

Неделя Щонова не спира да спортува и да живее здравословно и на празника си!

Красивата лекарка Неделя Щонова има рожден ден днес. Хиляди колеги, приятели и виртуални познати в мрежата се изредиха да й честитят. И да й пожелават здраве, късмет и успехи. Тя самата пък успя да сащиса всички с това, което си подари на празника. А именно тичане като луда от сутринта.

Неделя Щонова

Неделя Щонова посрещна рождения си ден с бягане за здраве

„Днес сутринта станах и тичах 5 километра. Така го разбирам този празник. Рожден ден и моята грижа за тайнството наречено живот.

Да живееш максимално пълноценно, да се раздедеш до предела на възможностите си, да тичаш в ритъм към новия хоризонт. Бягането… сякаш е метафора на земната ни мисия. И няма сила, която да охлади тази ми страст.

Да тичаме по слънчевата стряха на живота… вдъхновени, творящи, добри и всеотдайни. Така листата няма да се трупат по земята“, така поздрави сама себе си рожденичката Неделя Щонова днес.

Лъчезарната докторка е всеобща любимка не само на зрителите, но и на колегите си в Би Ти Ви. Които не спряха да се сещат за нея и да я поздравяват във всяка една минута на днешния ден.

„Днес един от най-цветните ми и усмихнати колеги в екипа на “Преди обед” има рожден ден. Д-р Неделя Щонова е не само специалист и професионалист, добър приятел, но тя е човекът, който живее мисията си да помага на другите.

Продължавай с усмивка по пътя си, скъпа Неделя! Всички ние имаме нужда от куража ти! Честит празник!“, поздрави я известният колега журналист Георги Тошев.

Ние също желаем всичкото здраве, енергия и усмивки на д-р Щонова. Честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рожденичката Неделя Щонова: Сутринта тичах 5 километра! Така разбирам празника си (виж тук)”

  1. Дияна

    юли 24. 2018

    Такива хубавици като доктор ти Неделя пък така да са ми неприятни, влюбени в себе си, де ще живеят 100 години, даже може и да илядат… само те са си важни… всичко да им е здравословно, да се интоксикират… да живеят безглутенно, нетоксично и екологично… всичкото им стерилно… и към 35 може се сетят да родят едно дете -чудо, което ще се гледа от две баби и още толкова гледачки! И жалкото е, че са пример за подражание…. „здравословен живот и едно дете родено на 35-40 години“! А като е учила медицина, сигурно знае кво значи естествен отбор… оцеляват не здравословно живеещите, а тези, които оставят плодовито потомство… така че видове като доктор Щонова са обречени на изчезване, ще оцелеят Айшето и Хасан!
    А така ми се иска по телевизията да виждам жени с по 2-3 деца и те да са пример за подражание!

Добавете коментар