Кремена Халваджиян е отявлена пушачка и ще си остане такава!Съпругата на Маги Халваджиян

- Кремена Халваджиян отново взриви мрежата. Този път обаче тя не разгневи провинциалистите, а непушачите. За сметка на това пък си спечели овации от страна на любителите на тютюна. Ето какво публикува в профила си: [caption id="attachment_409668" align="alignright" width="300"]Кремена Халваджиян Кремена Халваджиян отново подпали мрежата[/caption] "ЧЕТИВО САМО ЗА ПУШАЧИ И МИСЛЕЩИ! Ха,още една дискусийка тип "где го чукаш, где се пука". Толкоз интензитет на глупости рядко се среща...само пороя изсипа повече вода на кв.м. Какво значи в "КОНТРОЛИРАНА СРЕДА" да извършиш палеж?! (това не се ли води все още престъпление?) Значи ако ликвидирам някой в "контролирана среда" всичко е точно?! Или пък да взема да си засея тютюн в "контролирана среда", (а що само тютюн). А после контролирано да излъча "реклама" как той се пуши?! И говорейки за реклама, във въпросният "КЛИП" митичен депутат извършва престъпно деяние, обезумял срещу клет билборд, на които и без това след всички рестрикции отдавна никой не разбира какво се рекламира. Освен ако нямаш добра памет да запомниш някое и друго име на цигари, което за незапознатите и подрастващите е абсолютно невъзможно, защото билболда с нищо не напомня за какъв продукт иде реч.

Та! Всичко това бива пуснато като очевидно фалшива новина, тъй като в последствие става ясно, че депутат няма, билборд няма, но пък има контролирана среда! Това сега реклама ли е, или е анти-реклама?

Що не цапнат една нова терминология-"джендер реклама" например, та да е все по-неясно как чрез акт на агресия подкрепяме миролюбивия път към светло бездимно бъдеще? Как ми се иска с господина с каскета, който отрече всички принципи на демокрацията, да изпушим по една цигара...(или пък да изядем по един кренвирш, ако е по-безвредно).

Което ми напомня,че в доброто старо време от тези зали за пушене и дискусии е произлязъл и Негово Величество СМОКИНГа. На джентълмените започнали да им шият сатенени ревери, за да може пепелта от цигари да не полепва по костюма и да пада лесно.

Да, джентълмените пушеха... Дамите им също. Децата никога не са пушили, дори когато са гледали онзи феноменален каубой по билбордовете, спечелил си място в топ 10 на кампаниите на 20-ти век. Сега кампаниите са други...

Но ако си възпитаваме децата добре (не като Орхан Мурад-ся, детето не иска да учи, кво толкова), те няма и да пропушат. Чудно как, обаче, децата от времето на смокинга, расли в толкова задимена среда, са успели да пораснат, да станат бащи, дядовци и да оставят поколения след себе си, ЖИВИ хора.

Щото картинките по кутиите друго твърдят. Наскоро даже една "докторка" каза, че ако си купим жилище, в което НЯКОГА се е пушило-край, обречени сме! И понеже бездимните пак са се хванали "КООРДИНИРАНО" да ни сочат правия път, (нали чухте: "Не,това не е право на свободен избор"!?!), да взема да си направя едно кафе и да изпуша една цигара, преди да са тикнали тая индустрия под масата в нелегалния сектор. Че току виж и кафето забранили!? @щонеБългариябезКафе", сподели на стената си Кремена Халваджиян.