Кичка Бодурова помага на момче в инвалидната количка! (виж тук)

Кичка Бодурова помага на момче в инвалидната количка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова се похвали с парите, които успяха да съберат след концерта!

Естрадната прима Кичка Бодурова се похвали с благородна постъпка. Оказа се, че тя помага на момче в инвалидна количка, което се надява да проходи. За целта обаче са му били нужни средства за специфична машина, която вече е закупена. С парите от благотворителен концерт в Бургас, на който е пяла и Бодурова.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова помага на момче да проходи отново

„Днес също съм много щастлива, приятели! Току що ми се обади организатора на благотворителния концерт в който участвах в Бургас, за да ми благодари и ми каза много радостна новина.

Събрани са 23000 лв и вече е закупена машината, с която Стоян трябва да продължи възстановяването си. Толкова се радвам! Стояне, ти си бил спортист и имаш този силен дух, който ще ти дава сила!

Аз вярвам, че скоро ще се срещнем и ти ще си захвърлил инвалидната количка! Прегръщам те и само напред! Скъпи мои, пожелайте му успех и бързо възстановяване!“, зарадва се Кичка Бодурова в мрежата.

А верните й фенове моментално се втурнаха да я поздравяват и насърчават. Както знаем, за тях тя е кралица…

„Ето, че заедно успяхме! Всеки с каквото можеше помогна… Добрите хора се познават по благородните си дела. Вие, г-жо Бодурова дарихте таланта си, вълнуващите песни и чаровната си усмивка на гостите дошли на концерта, заради Стоян.

Похвала и за всички останали всеотдайни участници в този спектакъл ! А ние откликнахме на Вашия призив и заедно сътворихме едно чудо – дадохме шанс на този млад мъж да се пребори за своето възстановяване! А то ще се случи“, пише под поста й Иваничка Неврокопска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар