Скандал: Фенове бойкотират концерта на Лили Иванова в Пловдив! (виж тук)

Скандал: Фенове бойкотират концерта на Лили Иванова в Пловдив! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лили Иванова си навлече гнева на почитателите!

Примата на родната естрада Лили Иванова си навлече гнева на куп фенове в Пловдив. Които заплашват да бойкотират дори концерта й. Причината е изненадващата смяна на датата и мястото на спектакъла.

Лили Иванова

Лили Иванова си навлече гнева на феновете

Той беше обявен първо за 28 юни на Античния театър, а след това беше отложен за 9 юли заради лошото време. Втората му промяна обаче разгневи хората. Ето какво обявиха от екипа на примата:

„Важна промяна за всички с билети за концерта в Античен театър, Пловдив на 9-ти Юли! Въпреки огромното желание на целия ни екип да запазим уникалната атмосфера в Античния театър, отново се налага да се съобразим с атмосферните условия и метерологичната прогноза за понеделник.

И сме принудени да преместим мястото за провеждането на концерта в зала С.И.Л.А. Билетите ще важат без необходимост от презаверяване и ще се погрижим за адаптирането към новата схема и настаняване на публиката. Предварително благодарим за разбирането! Екип Li“.

Истината обаче е, че през цялото време се е знаело, че на 9 юли концерт в Античния театър ще изнесе австрийския пианист Рупърт Хубер. Фенове побесняха и изригнаха с коментари в мрежата. Ето и някои от тях:

Мария Андреева пише: „Повечето от закупилите билети хора от цялата страна избират да посетят точно Пловдив заради възможността да се насладят на концерта не къде да е, а в Античния театър. Именно затова много биха предпочели и да се намокрят малко, но не и да им се замени атмосферата с една обикновена зала. Оставете концерта да си бъде на първоначалното място“.

Росица Матева пък заявява: „Обожавам Лили Иванова! Но концертът на Лили в СИЛА беше най-лошият от всички до сега. Не изпускам неин концерт, но за този съжалих искрено. Затова си купих билети за Античния театър, за да изтрия това неприятно преживяване и вие да решите отново да сме в тази зала, в която всичко звучи отвратително! Купила съм 4 билета от по 60лв. и ме е яд! Искам си парите! Безобразие!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар