Златка Димитрова в шок: Миро я свали от тузарския джип! (Виж още)

Златка Димитрова в шок: Миро я свали от тузарския джип! (Виж още)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова остана без возило

Златка Димитрова получи удар от бащата на сина си. Черната Златка слезе насила от тузарското си возило, лъскавия джип „Мерцедес” за над 120 000 лева.

Златка Димитрова

Миро свали Златка Димитрова от джипа

Мирослав Недков си прибрал лъскавият джип в началото на май, след като разбрал, че плеймейтката си има ново гадже Галин Гочев.

Обявената за Майка на 2016 година Златка Димитрова само един ден останала без кола. Но новият й любовник моментално й дал колата си „Рейндж Роувър”. И с нея брюнетката шпори по бургаските улици.

С Мирослав Недков тя живя на семейни начала шест години. В края на 2016 година му роди син Миро-младши. Но идилията им свърши около коледните празници на 2017 година. Тогава Миро я изгони от дома си в столичния квартал „Банкя”.

Златка Димитрова се върна в родния си Бургас, като дълго време отричаше за раздялата. През това време не спираше да споделя снимките си в социалната мрежа, като не качваше общи фотоси с Миро. Въпреки раздялата, двамата поддържали сносни отношения заради детето.

Бизнесменът превеждал и солидна издръжка на сина си. Той й дал да ползва и джипа си, последен модел „Мерцедес”. Идилията обаче свършила преди два месеца, когато разбрал за любовната афера на Димитрова и плейбоя от бургаското село Грудово Галин Гочев.

Бесен, едрогабаритният Миро пристигнал в Бургас и си взел джипа. Той не простил, че Черната Златка си развявала байрака с по-младият мъж, а напълно е изоставила грижите по сина им Миро-младши.

Тузарското возило бе единственото нещо, което остана на Злати от връзката й с богаташа. Според клюката той имал известни финансови затруднения, но не бил беден.

Бургазлийката призна, че има връзка с автомонтьора и собственик на автомивка Галин Гочев. Тя качи снимка ка се прегръща с мъж, на когото не се вижда лицето. Той обаче се постара да се разкрие, като качи няколко общи фотоси с Черната Златка.

Новият й любовник има дете от предишната си връзка.Когато се запознал със Златка Димитрова той бил гадже на плеймейтката Глория Аенска. Той се разделил с нея заради колежката й Златка Димитрова. Според клюката той и Злати вече живеят в обща квартира в Бургас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар