Николай Бареков изригна: ВМРО са истински храненици на задкулисието! (Още за скандала)

Николай Бареков изригна: ВМРО са истински храненици на задкулисието! (Още за скандала)
Гласувайте за статията

Николай Бареков обвини медиите за задкулисни шмекерии с ВМРО!

Евродепутатът и журналист Николай Бареков хвърли бомбата в мрежата. Той директно обвини медиите в задкулисни игри и прикриване на политически мръсотии. Николай Бареков заяви, че ВМРО са облагодетелствани във всяка едно отношение.

Николай Бареков

Николай Бареков спретна чутовен скандал

И скандалите около тях не виждат бял свят, а непрекъснато се прикриват.

„Нито един корупционен скандал около ВМРО не получава гласност. Баджак медиите и вестниците старателно замитат всичко в нагло мълчание или в оправдателни за Каракачанките филипики.

То не бяха корупция, конфликт на интереси, продажба на български паспорти, кражба на имоти, умрели пилоти, умрели охранители, паднали самолети и хеликоптери, продаване на ордени “Стара планина” на олигарси срещу апартаменти на морето….

Симбиозата “Власт -медии – прокуратура – ДС” е издигнала гранитен чадър над тях. Неусетно ВМРО стана третата по богатство партия след ГЕРБ и ДПС. За първи път ГЕРБ не унищожава коалиционен партньор, а го пази косъм да не падне от главата му.

Да се поучат янетата, атака и реформаторите. ББЦ и аз бяхме унищожени, за да получите след аферата КТБ истинските храненици на задкулисието – ВМРО и неговия бос агент Иван. Подмяната на ценности, идеи, програми.

Всичко беше ограбено от мен и подарено наготово на тези крадливи търтеи. Питах “защо” много пъти – казваха ми: за разлика от теб тези са безобидни. Папкат и слушкат. Слушкат, викам, ама много и папкат от парите на народа.

Засега съм единственият, който може да ви каже тази зловеща истина. Изричам я не без болка за ограбените възможности за промяна, които бяха натрупани през ключовата 2013…“, изригна в профила си в социалната мрежа Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николай Бареков изригна: ВМРО са истински храненици на задкулисието! (Още за скандала)”

  1. Dimitre n. Tzenov

    юли 09. 2018

    Naglec.

Добавете коментар