Текстописецът Дани Гергов: Ние сме най-злобната нация в света! (виж тук)

Текстописецът Дани Гергов: Ние сме най-злобната нация в света! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Текстописецът на поп фолка Дани Гергов насоли българите жестоко!

Дани Гергов, познат повече като текстописецът на чалгата и пайнерките, изригна в мрежата. Той подобаващо нахрани 90 процента от българите като ни обяви за най-злобната нация в света. Която дори си има своя единствен и невиждан никъде другаде „паметник на завистта“.

Дани Гергов

Дани Гергов яко накова злобата на българите

Сигурно мнозина ще скочат възмутени от думите му и отново ще го заклеймят като чалгаджия, но е добре да се замислим над казаното. Ето какво постна Йордан Гергов пред хиляди:

„Не просто сме най-злобната нация в света. Ние сме единствените в света, които си имат ПАМЕТНИК НА ЗАВИСТТА. В Хасково. Ние сме УУУНИКАЛНА страна :)) „ТопА“ на Европа 😀 Ха-ха 😀 „На Европа във самия край…“, както е написала любимата ми Маргарита Петкова.

Последната дупка на кавала! И последната дупка на географията. И по света сме така. Където има един българин, вече има предателство! :))) Понякога се замислям наказание или урок е, че съм се родил на това място… 🙁

Ако сте чели изказването на Георги Христов как иска да емигрира, сигурно на трезвомислещите от Вас вече им е минала мисълта: … ЗАКЪСНЯЛ СИ, ЖОРЕЕЕ 😀 Преди време писах текст в стил „Върнете се в България…“, красив, поетичен, патриотичен, направо шовинистичен :D.

Добре че не излезе тази песен. Щях да се срамувам от лицемерието си в нея… Я си стойте там, където сте. Не че чуждата кокошка е патица, но и при нас с кеф се бутаме сами един друг в Казана… на завистта и собствената си проклетия… :))

Няма значение кое ме е навело на тази мисъл, но пък за това е фейсът 😛 Покрай тъпите селфита и да си кажем по някоя жестока истина. Ако ни понася да я чуем де :))“, категоричен е Дани Гергов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар