Валентин Кулагин се закани да обръсне нула номер Нора Недкова! (циркът е пълен)

Валентин Кулагин се закани да обръсне нула номер Нора Недкова! (циркът е пълен)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин така е набрал на Нора Недкова, че не минава и ден, без да я спомене!

Чудо трябва да стане, за да може гримьорът Валентин Кулагин да не спомене името на плеймейтката Нора Недкова поне веднъж. След общото им участие в „Черешката на тортата“ преди месеци, хасковлията едва ли не сънува Норчето. В кошмарите си, разбира се…

Кулагин

Кулагин се закани жестоко на Нора Недкова

А писанията в пресата, че ще влиза във Вип Брадър заедно с Недкова под ръка, направо го карат да изригне. Днес още от сутринта, Кулагин отново реши да спомене Нора Недкова. При това как само… Сигурни сме, че дребната миска се е хванала здраво за екстеншъните си.

„Добро утро! Днес съм сам и слизам аз долу до pastry-то, за сутрешната ми закуска.. И почват някакви хора да ме поздравяват за влизането ми във „ВИП Брадър“. Имало статии в някакви вестници…

Сега. За ПОРЕДЕН път ще уточня – Не съм се срещал или провеждал преговори за предстоящо мое участие. Това че някакви неофициални фен страници правят проучване кой БИХТЕ искали да видите ВИЕ в този риалити формат, не означава, че АЗ или продуцентите на предаването, също искат.

След като така или иначе вече има такова социологическо проучване..
АКО искате да видите как бръсна 0 номер Нора Недкова в ефир и черния пигмей става гологлав пигмей 😂 😂 😂.. Продължавайте да пишете на всички възможни места с очакването да ме видите там. Ахахаха“, изгаври се Кулагин в мрежата.

Тепърва ще видим дали той действително няма да участва във Вип Брадър и дали продуцентите на шоуто са изпуснали такава бомба. Каквото и да си говорим, присъствието на гримьора в Къщата на Нови хан, ще гарантира невиждан досега рейтинг на риалити формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар