Киро Скалата разкри как да подсилим метаболизма си! (още подробности)

Киро Скалата разкри как да подсилим метаболизма си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Киро Скалата даде безплатен съвет на потребителите!

Популярният Киро Скалата е доста активен в социалните мрежи. Освен да се снима по мускули и да се прави на нацепен батка обаче, той често пъти и помага на феновете си. Както в случая, когато им даде съвет как да стимулират метаболизма си.

Киро Скалата

Киро Скалата даде ценен съвет за метаболизма

Киро Скалата препоръчва пиенето на кафе, но точно определено и по точно определен начин.

„Най-достъпният източник на кофеин с който разполагаме е кафето. Стимул за нервната система, метаболизма и лек диуретик. Проблемът е, че кафето инхибира почти всички витамини и минерали и повишава киселинността на тялото. Което повишава възможността за възпаления и развитие на болестотворни микро организми.

Моят съвет е към чашата кафе да прибавите и 1 литър алкална вода с PH над 9, така ще балансирате към неутрална среда. Освен това винаги пийте 100 % арабика. Вярно е че кофеина е по-малко, но това е по-добрият избор“, съветва Киро Скалата.

Постът му моментално беше атакував с въпроси, най-честите от които са какво означава алкална вода и откъде да си я набавим.

„Повечето минерални води са алкални. Има машинки, които йонизират водата и повишват PH-то. Системата със содата за хляб във водата върши работа също. Това е лекарство, с което се оправям последните няколко години.

Еврейските медици крият истинските и евтини методи на лечения, за да си вечния пациент и клиент умрял от страх! Дъждовната вода е структурирана защото след промяна на агрегатното състояние водата изчиства от паметта си мръсната информация и става жива“, разясни на потребителите Киро Скалата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар