Калин Терзийски втрещи: Ставам в 6, пия чай и правя тибетски упражнения! (още подробности)

Калин Терзийски втрещи: Ставам в 6, пия чай и правя тибетски упражнения! (още подробности)
Гласувайте за статията

Калин Терзийски окончателно се е разделил с предишния си начин на живот!

Скандалният писател Калин Терзийски е загърбил тотално предишния си начин на живот и наливането с алкохол до безпаметност. След като на няколко пъти едва не се гътна от препиване и стана за смях на целия народ, той реши да промени живота си изцяло.

Калин Терзийски

Писателят Калин Терзийски се похвали с пълна промяна в живота си

Наскоро Терзийски втрещи всички с признанието си как протича ежедневието му в момента. Ето какво призна той в интервюто си:

„Ставам в 6. Взимам хладен душ. Правя зелен чай. Правя петте тибетски упражнения – всяко по 21 пъти. Пия чай. Чета един час неща, които ме интересуват точно в тоя ден (без да се питам защо именно те ме интересуват, защото писателят трябва да е свободен в намеренията си!).

После отивам на някое хубаво място – кафене най-често – и пиша докато се изтощя и изпитам поне капка задоволство. После имам срещи. После идва вечер, вечерям извара, зеленчуци – като скромен вегетарианец.

После гледам филми и чета книги. И непрекъснато през целия ден ходя – аз не карам кола от много години – и ходя, ходя като луд! Пеша. Кайо пешеходеца“, втрещи с признанието си Калин Терзийски пред литературния сайт tetradkata.com.

А след това издаде, че е започнал писането на нов роман, който обещава да бъде нещо наистина невиждано у нас. Поне такива са амбициите на писателя.

„Лека полека започвам да пиша голям и страшно сериозен роман. За Бог. За личния ни Бог. За бог и Бог. За нашите велики личности и малкия бог. За нашите малки личности и великия Бог“, похвали се с вдъхновението си Калин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар