Елза Парини сравни с коза Вероника Стефанова в „Черешката“! (виж тук)

Елза Парини сравни с коза Вероника Стефанова в „Черешката“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Елза Парини е потресена от представянето на Вероника Стефанова в „Черешката на тортата“!

Култовата и устата Елза Парини направи на нищо Мис България – Свят Вероника Стефанова. Последната е една от участниците в „Черешката на тортата“ тази седмица като снощи се представи първа в шоуто.

Елза Парини

Елза Парини сравни Вероника Стефанова с коза, не могла да я издържи в „Черешката“

Не само Елза Парини, но и зрителите останаха удивени от неестественото поведение на миската. Която през цялото време не говореше, а буквално цвърчеше. Даже от екипа на предаването я сравниха с робот или човече от анимационни игри.

Иначе самата вечеря мина повече от добре, а останалите участници бяха благосклонни към Вероника и й дадоха най-високия брой точки. Ето какво коментира Елза Парини обаче:

„Такааааа, колкото и да искам да видя (чисто професионално) каква глупост ще изръси героят от Колизеума, не мога да изтърпя скрибуцащия глас на русото подобие на коза в „Черешката“…

Нямам нерви просто… Искам да изкрещя – Абе моделките що се бутате да се излагате по телевизиите… Стойте си по сесиите и ревютата, ние идваме ли да да ви ходим по подиумите?!

А към кастинга на предаването имам толкова въпроси…, на които нито майките им, нито бащите им знаят отговорите… Айде, отивам на плажа да се успокоя!“, развилня се Елза Парини в мрежата.

Тръпнем в очакване да разберем какъв ще бъде коментарът й за Благой Георгиев, когато дойде ред и на неговата вечеря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар