Ани Хоанг се нахвърли върху Сашо Кадиев и Мария Илиева! (направи ги криви)

Ани Хоанг се нахвърли върху Сашо Кадиев и Мария Илиева! (направи ги криви)
Гласувайте за статията

Ани Хоанг скочи обидена срещу Сашо Кадиев и Мария Илиева!

Половинката на Люси Иларионов – Ани Хоанг отново се развилня в социалната мрежа. Този път тя изля злобата си върху Сашо Кадиев и Мария Илиева. Затова, че имали „наглостта“ да обиждат чалгата в ефир.

Ани Хоанг

Ани Хоанг си изля злобата върху Сашо Кадиев и Мария Илиева, кой знае защо…

Уточняваме обаче, че самата Мария Илиева не е казала нищо, което Ани Хоанг визира, а го направи Борко Чучков в „Черешката“. Ето целият пост на Хоанг:

„Чалгата опростачи целия народ!” „Тази музика трябва да се забрани със закон!” „Чалгата е виновна за всички злини в България”… Миналата седмица за пореден път чух подобни твърдения, изречени в национален ефир.

Ние, поп-фолк изпълнителите, сме любимата „дъвка” на много журналисти, и не само. Когато ги мързи да мислят, все ние сме им в устата.
Точно защото го мързи да мисли, преди няколко дни г-н Сашо Кадиев „нахрани” нашата музика и хората, които я слушат.

Според него, младите не ходят на театър, защото пушат цигари и слушат чалга. Г-н Кадиев, на майка ти какво и пречи да ходи на театър и да слуша чалга? Нищо! Дори се е снимала и в наши клипове. Спомняте ли си „Едно МИ“?

И не само тя. Христо Мутафчиев, Димитър Рачков, Ники Илиев, Асен Блатечки, Латинка Петрова, Евгени Будинов, Антоний Аргиров, Весо Ранков, скоро ще видим и една актриса която всички обожаваме. Да не изброявам колко актьори са били водещи на наши събития.

И какво излиза? Мислещите актьори са благосклонни към нашата музика….Или са меркантилни…. Би било жалко да е второто. Защото, ако е така, какво право имате Вие, г-н Кадиев, да давате морални оценки?

Какво право имате Вие, г-жо Мария Илиева, и вашата компания от „Черешката на тортата” да плюете срещу нашата музика, че имала лоши послания и подстрекавала хората към престъпления? Вие, г-жо Илиева, за метафора и алегория чувала ли сте?

Явно не, щом не можете да ги откриете във фразата „Бясно карай на червено”. Но по тази логика, би трябвало и Васил Найденов със своята песен „Със сто километра в час” да дава лош пример. Само, че той не се коментира, защото е от „вашите”.

Като сте толкова морална и държите на посланията в песните, какво послание изпращате с дуета „Видимо доволни”? „Как са мяташ и как са бараш” ли? Във всеки жанр музика има хора, чието „творчество” е като капка катран в меда. Но редно ли е всички да се слагат под общ знаменател?

Редно ли е в национален ефир да говорят хора, които насаждат омраза, само защото имат претенцията, че са елит и знаят по-добре от другите кое има стойност и кое няма?

Слушам всякаква музика. Имам любими български песни и изпълнители от различни жанрове. Но ако погледнем глобално на това, което се случва с българската музика в последните десетилетия, поп-фолк изпълнителите имат най-голям принос в съхраняването и предаването на традициите.

Те са тези, които дадоха нов живот на много народни песни, възродиха любовта към тези песни, пренесоха ги през времето и показаха красотата им на новите поколения.

Да, знам, че звучи патетично, но е истина. А тази истина е прекалено важна и сериозна причина да уважавате тези изпълнители, или – ако ви е толкова трудно да преглътнете собственото си его – поне да внимавате с етикетите и епитетите, които поставяте“, избухна в мрежата Ани Хоанг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар