Джъстин Бийбър трогна света с романтично послание към Хейли Болдуин! (смая всички – виж тук)

Джъстин Бийбър трогна света с романтично послание към Хейли Болдуин! (смая всички – виж тук)
Гласувайте за статията

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сгодиха официално!

Годежът на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин взриви света, защото се оказа съвсем, съвсем истински. И официален. Двамата ще се оженят скоро, а певецът направи нещо, което сащиса феновете му. За пръв път се обясни в любов на жена толкова обстоятелствено и искрено. Ето какво написа той в Инстаграм:

Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър разтопи милиони с думите си към Хейли Болдуин

„Мислех да не казвам нищо известно време, но новините летят бързо. Хейли, толкова съм влюбен във всичко в теб, толкова съм посветен да прекарам остатъка от живота си, опознавайки всяка част от теб, обичайки те търпеливо и нежно.

Обещавам да оглавя това семейство с чест и почтеност, оставайки Светият дух да ни води през всичко и да ни помага при всяко решение. Моето сърце е напълно твое и винаги ще те поставям на първо място.

Ти си любовта на живота ми, Хейли Болдуин и не бих искал да го прекарам с никой друг. Караш ме да бъда по-добър и се допълваме един друг толкова добре. Нямам търпение най-добрият сезон да започне.

Забавно е, защото с теб вече всичко има смисъл. Най-развълнуван съм, че моите малки брат и сестра ще имат възможност да видят още едно здраво семейство и ще търсят да създадат такова.

Господ е избрал перфектният момент – ние се сгодихме на 07.07 – цифрата седем е символ на духовното съвършенство. Истина е, проверете в Google! Не е ли лудост?

Между другото, не съм го планирал, но не е ли хубаво да знаеш, че бъдещето ти е подсигурено! Ще бъдем по-добри на 70, бейби! „Този, който си намира съпруга, намира нещо добро и получава помощ от Господ!“ Това е годината на благоволение“, изля душата си Джъстин Бийбър в социалната мрежа.

Годеницата му Хейли Болдуин също не остана по-назад и макар и доста по-лаконична в думите си, сподели как се чувства след годежа с Бийбър.

„Не съм сигурна какво съм направила, за да заслужа такова щастие, но съм толкова благодарна на Господ, че ме дари с толкова невероятен човек, с когото да споделя живота си. Няма думи, които да могат да изразят благодарността ми“, допълни и самата Хейли Болдуин в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар