Благой Георгиев изригна с разкритие за Гери-Никол и жената до него! (още подробности)

Благой Георгиев изригна с разкритие за Гери-Никол и жената до него! (още подробности)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев заяви, че в момента си гледа живота!

Футболистът Благой Георгиев разочарова златотърсачките. Той категорично заяви, че в момента няма жена до себе си и не иска да има такава. Почивал си след напрегнатия брак и развода с Есмер Омерова, и си гледал живота.

Благой Георгиев

Благой Георгиев не иска и да чува за сериозна връзка

Така че ако някоя цели да му прилапа мангизите, може да се откаже – няма да й се отвори парашутът. Колкото до Гери-Никол и слуховет, че двамата са любовници, Джизъса повтори и потрети вече казаното от него.

„Да, с Гери-Никол се познаваме и може да се каже, че сме приятелчета. Но не, не съм спал с нея и не смятам за го правя. Няма как да си лягам с всяка една жена, с която говоря. Благодаря за високата оценка все пак. Малко обаче са ме надценили“, смее се дори Благой Георгиев.

В момента той е на море в мъжка компания и освен, че си почива и събира тен, не спира да тренира. Мераците на Джизъса да се върне към футбола вече не са тайна за никого, защото самият той си го призна.

„Не мислех, че ще го кажа, но играта ми липсва. И бих се радвал ако отново се върна на терена. Не знам къде и кога, но се надявам да получа добра оферта, дори и в България. Иска ми се да остана тук заради децата ми, за да бъда по-близо до тях“, призна Благой Георгиев.

Разбира се, не мислете, че Благо изведнъж се е превърнал в монах, отшелник или евнух. Забежките му с мацки надали ще спрат някога, но повечето от тях са само на една вечер.

„Тези, които си мислят, че ще хванат парите на Благой, ще му хванат само… сещате се. Едно е да опука някоя мераклийка в хотела си, а съвсем друго е да я прави свое сериозно гадже, камо ли жена. Опари се той от ревности и истерии, затова и не иска да чуе повече“, смеят се близки до него източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар