Дара се присмя на Гери-Никол: Виж как я жегна в мрежата! (още подробности)

Дара се присмя на Гери-Никол: Виж как я жегна в мрежата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Дара успя да засегне Гери-Никол по болното място, а именно визията!

Дарина Йотова – Дара наскоро призна, че с Гери-Никол не са в лоши отношения, въпреки че се виждат много рядко. Двете движат в различни компании, но в мига, в който се срещнат, могат да си говоря с часове.

Дара

Дара се присмя на Гери-Никол в мрежата, как ли ще реагира варненската принцеса

Това поне заяви в интервюто си за Нова телевизия фурията Дарина Йотова. След което обаче направи нещо доста красноречиво, което феновете взеха за хвърлена към Гери ръкавица.

„До всички момичета на плажа с грим. Гледайте “как се прави”“ , това написа Дара в профила си в социалната мрежа. Очевидно адресирайки цитата от песен на Криско към Гери-Никол, която е негово бившо протеже.

А и няма как да помислиш друго, след като варненската принцеса не пропука да си поства снимки от плажа, на които е обилно вапцана с макиаж. Лицето на Герито винаги е като шпакловано с пудри, фон дьо тен, сенки и червила. Плюс солидната порция ретуш с фотошопа.

Може би и затова все повече почитатели я бъзикат директно в мрежата, че ако я видят на живо, няма да я познаят. Колежката на Дара е обвинявана в толкова изкуствена и фалшива визия по снимките, че единствено Андреа можела да й бъде конкуренция.

Знаем, че половинката на Кубрат Пулев редовно „осакатява“ околния пейзаж на фотосите си, за да се направи с 20 кила по-слаба отколкото е всъщност. Ех, суета, суета, хилят се потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар