Маги Халваджиян изригна срещу МВР: Какво провокира гнева на дългокосия продуцент? (Виж тук)

Маги Халваджиян изригна срещу МВР: Какво провокира гнева на дългокосия продуцент? (Виж тук)
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян скочи бесен на МВР

Продуцентът Маги Халваджиян рядко е толкова обстоятелствен в социалната мрежа. Но гневът му предизвика МВР и по-скоро лъжливото й обещание за създаване на Зоополиция.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян скочи на МВР

Дългокосият шоумен призова сънародниците си към съдействие за това добро дело:

„Имам една молба към всички, които ще прочетат този пост! Който ме познава знае, че от няколко години персонално критикувам МВР за даденото преди години, и неизпълнено обещание за създаване на Зоополиция!

Да кажа, че бях разочарован от дадената от тях лъжлива пресконфернция, ще бъде много меко казано! Бях бесен! Две години по-късно се появи и нов министър на МВР ( Валентин Радев) , който си мислел, че Зоополиция има и си работи!

После самия той разбра, че просто са ни замазали очите с онази пресконференция и каза, че ще свърши работата! След известно време с фанфари в новините ни беше съобщено, че Зоополицията е факт, и вече действа!

Аз обаче непрекъснато чета за убийства на животни, но никъде не чета за заловени и осъдени убийци! Започвам да си мисля,че отново са ни пуснали по пързалката! Явно Властимащите не си дават сметка, че хора, които измъчват, палят, малтретират и убиват животни, са потенциална заплаха за обществото!

Това са бъдещи безнаказани убийци на хора! Крачката е мнооого малка! Връщам се на молбата, която имам към вас! Нека проверим дали в България има Зоополиция!

Нека всеки, който е станал свидетел на намесата на Зоополиция в разрешаването на някакъв случай, да го разкаже тук! Както и обратното! Нека проверим!

Обещавам ви, че статистиката, която ще произлезе от това проучване, ще бъде връчена на ръководството на МВР, и ако се окаже, че отново сме излъгани и само се симулира дейност, ще търсим отговорност! Ако се окаже, че не съм прав и съмненията ми са неоснователни, лично ще се извиня на министъра!“, изригна Маги Халваджиян в профила си в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маги Халваджиян изригна срещу МВР: Какво провокира гнева на дългокосия продуцент? (Виж тук)”

  1. Даниела Петрова

    юли 11. 2018

    Смятам, че в държава, в която няма ХОМО полиция (защитаваща своите граждани) е меко казано цинично да се насочва вниманието от публична личност в/у този „проблем”. Освен, ако нямате в предвид ликвидиране на проблема с уличните осверипели гладни кучета, които срещам всеки ден, опитвайки се да ходя пеша 2 км. от къщи до работа (в „елитни ”квартали в София ) Но това е малък пробле със зоо индивиди в сравнение с чисто човешките и държавни…А как живеят малкото наши сънародници в обезлюдените(не по тяхна вина) селища-ограбвани, изнасилвани и убивани??? Спрете се!!! Или по-точно насочете вниманието си на обществена личност към приоритетното, моля Ви, приземете се в България!!! Вярвам във Вас!

Добавете коментар