Ти да видиш: Шеф Петров дава уроци по българска история!

Ти да видиш: Шеф Петров дава уроци по българска история!
Гласувайте за статията

Шеф Петров се въодушеви да просветлява нацията за историята ни!

Устатият шеф Петров продължава да върти черпака в ресторанта си, но си намери и ново хоби. А именно българските традиции и история, по които се зае да обучава и просветлява потребителите в мрежата. Ето какво натърти Борис Петров преди часове:

шеф Петров

Шеф Петров все повече се пали и рекламира родните традиции от векове

„Преди няколко дни, един известен готвач ми се хилеше в лицето и казваше, каква „Нова Българска Кухня“ като няма „Стара“ ..“дгд“ хахаха, казах му го но на Ум, защото няма смисъл, той е от половинчатите преминаващите от тук!

Българска кухня и истински гени винаги е имало и ще има, Ок, За малко са под земята но ще излязат!!! Някой задал ли си е въпрос защо когато е излязла възможност българите да строим църква по време на Турското Робство, но не трябва да бъде по-висока от най-ниската турска къща, ЗАЩО ДЕДИТЕ НИ ВЕДНАГА СА Я ОКОПАЛИ НА ТОВА МЯСТО В СОФИЯ????

Защо ПРИ РУИНИТЕ на Сердика? Старите са знаели, че има нещо оставено от бащите им Средите, остава ние да го усетим… един ми разправя,е тва е Римски Град 😉 ..та колко да е Римски 😉 за децата ни е Метрото за Люлин.

Иначе нашите са много преди Рим и са ни оставили грамадни табели навсякъде, като се научим да ги виждаме, ще вадят очите на всички които не са вкъщи, защото те са по целия свят, поне в Кулинарията е така.

Вече се виждат, скоро и някой ще ги докаже… само им трябва искрата на младите… не да ги търсят у Мичелините.. което не е лошо, но много плитко!“, разпени се шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар