Георги Христов избесня: Раболепни български медии, ще ви съдя до дупка! (виж как се закани)

Георги Христов избесня: Раболепни български медии, ще ви съдя до дупка! (виж как се закани)
Гласувайте за статията

Георги Христов заяви, че завежда поредното съдебно дело срещу некоректна медия!

Големият и обичан от всички певец Георги Христов избесня в социалната мрежа. Дни, след като обяви, че смята да заживее за постоянно в чужбина и да се връща у нас само за концертите си, той бе атакуван от медиите.

Георги Христов

Георги Христов е непримирим към фалшивите новини

Не остана вестник или сайт, който да не съобщи за „емиграцията“ му. Някои обаче доста пресолиха манджата и си доукрасиха статиите с неверни твърдения, че дори и политически намеци. Това вбеси Георги Христов, който не остана безмълвен.

„Много ме забавляват раболепните Български медии с фантазия, базиранa на три, съжалявам – четири, изречения към моите лични приятели, написани преди 2 дни!!!! … Болна държава!“, скочи певецът в профила си. След което съобщи и точния сайт, срещу който завежда дело за клевета.

„Току що разбрах , че сайтът Informiran.net e поставил заглавие на статия, свързана с моето име, което е поредната откровена лъжа. Както и огромна част от самата статия! Думи, съчинени от евтин непрофесионалист и поставени в моята уста!

Опит да бъда въвлечен в политическа интрига! Ако исках да бъда политически обвързан, щях да се продам много скъпо и много отдавна!!! Адвокатите ми вече работят по поредния съдебен иск!“, написа Георги Христов.

Разбира се, многобройните му фенове моментално скочиха в негова защита и бурно аплодираха решението му да си търси правата.

„Каквото и да правят, каквито и интриги да плетат по Ваш адрес, Вие сте изградили име и авторитет. Публиката Ви обича и никой не може да Ви вземе това. А интригите се плетат от комплексари, на които никой не обръща внимание!

Да, водете им дела и ги поставете на място, но не си опъвайте нервите с глупостите им! Главата горе, а вие имате пълно основание да я държите високо вдигната, защото сте ГЕОРГИ ХРИСТОВ!“, пише надъхана почитателка под поста му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар