Съсед наводни новия апартамент на Галин! (още подробности)

Съсед наводни новия апартамент на Галин! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Галин се нанесе в новото си жилище, но скоро след това го наводниха!

Идолът на тийнейджърките Галин се похвали с чисто нов дом. Той си го купил наскоро и то със собствените си спестявания от участия. Жилището му е красиво и просторно, а мечтата му била да се установи в столицата.

Галин

Съсед направи наводнение в новия апартамент на Галин

За жалост обаче Галин не успял дълго да се порадва на дома си, който бил наводнен от комшия. Това разкри самият той в интервю за известно столично списание.

„Много добре се чувствам в новото жилище, въпреки че един съсед реши да прави ремонт и ми наводни кухнята. Това е неприятно, но той ще си поеме разходите, за да оправи нещата. Иначе се чувствам добре. И в личен план също. Аз като цяло съм човек, който иска и още, и още. Като че ли съм малко ненаситен. Все искам нови изживявания.

Младо момче съм и няма нищо по-нормално от това да имам отношения. Не казвам дали съм във връзка, или не, защото виждам колеги, които правят личния си живот достояние на медиите и после не им вървят нещата. Това, което мога да кажа, е, че съм изключително щастлив в личен план“, разбъбри се откровено чаровният Галин.

Колкото до скандалът, че сестрата на Преслава навремето е имала любовна връзка с баща му, певецът беше лаконичен. Той очевидно не иска да се връща назад в миналото и се радва, че днес нещата вече вървят по мед и масло.

„Тази история е забравена. Майка ми и баща ми са щастливи заедно. Дори сега са на гости при сестра ми в Германия. Ходят и на почивки по света. Старая се да им осигуря възможност да попътуват до различни страни“, споделя Галин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар