Дивна изплака: Дотук бях, няма да се върна на сцената! (още подробности)

Дивна изплака: Дотук бях, няма да се върна на сцената! (още подробности)
Гласувайте за статията

Дивна е изпаднала в жестока депресия заради Кристин Илиева и спира с кариерата си!

Младата поп сензация Дивна слага край на музикалната си кариера. От месеци тя изчезна от погледите на медии и фенове като е зарязала всичките си профили и страници в мрежите.

Дивна

Дивна се отказва от музикалната си кариера, ще учи друго

Причината, както знаем, е жестоката катастрофа на Дивна, в която едва не загина приятелката й и модел Кристин Илиева. Месеци наред Кристин се бореше да спаси крака си и да не остане прикована на инвалидната количка. И, разбираемо, мнозина обвиниха Дивна за трагедията.

„Постоянно чете негативни коментари за себе си в интернет. Разви фобия и се страхува, че ако излезе от дома си, ще бъде нападната от хейтъри. Ситуацията става все по-лоша и честно казано, това нейното си е истинска депресия.

Трябва й помощ и спокойствие, което няма да намери ако се върне в публичното пространство“, разкриват близки до нея източници. Занапред певицата щяла да се отдаде на учението си, което леко загърбила заради пеенето.

Самата Кристин Илиева вече е много по-добре и се движи все по-спокойно с всеки ден. Тя постъпи благородно и заяви публично, че не мрази Дивна и не й желае нищо лошо, напротив.

„Аз не я съдя, аз съм й простила и съм й го казала. Ние се видяхме, говорихме си тийнейджърски неща – за момчета, за гримове, кой какво е чул, кой кого е видял, клюки…

Но просто нещата се променят след такъв инцидент. Тя беше от близките ми приятелки“, сподели преди време хубавата Кристин Илиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар