Джулиана Гани бясна: Млад певец й върза тенекия! (виж как изригна в мрежата)

0

Джулиана Гани се разлюти не на шега, нахрани обилно Дани Леван!

Силиконката Джулиана Гани избухна в социалната мрежа бясна. А причината е тенекията, която й върза младият певец Дани Леван. Оказа се, че той й предложил да се снима в клипа му, а след това изненадващо офейкал за Гърция. Без дори да предупреди блондито.

Джулиана Гани
Джулиана Гани изригна възмутена от тенекията на Дани Леван

„Омръзна ми от несериозни и некоректни хора. Трябваше през последните два дни да бъдем в студиото с уж голямата звезда Danny Levan, за да запишем новата си песен. Той да пее, а аз да свиря на пиано.

И накрая какво? Тоя заминал за Атина, а аз стоя и го чакам. Че той за кого се помисли??? От тук нататък да забрави за мен, нищо няма да направя за него повече…!!!“, избесня Джулиана Гани в профила си.

Виртуалните й приятели я съветват да не се доверява чак толкова на хората и като си планира ангажиментите, то поне да са вързани с нещо черно на бяло. Според повечето, Гани била твърде добричка и наивна, затова и злоупотребявали с нея.

„Аз вярвам на хората,както аз съм честна и коректна – очаквам същото!“, не спира да се ядосва силиконовата блондинка. Но гарантира, че вече няма да бъде толкова мекошава.

„За съжаление по-голямата част от хората не са такива! И докато продължаваш предано да вярваш, ще ти се случва това за съжаление“, категорични са потребители в профила й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.