Измама: Тото излъгал за раздялата си с Яна? (Виж хитрата схема)

Измама: Тото излъгал за раздялата си с Яна? (Виж хитрата схема)
Гласувайте за статията

Тото излъгал, че двамата с Яна са се разделили

Тото от СкандаУ излъгал, че с гаджето си се разделили. Измамата им лъснала наскоро. Яна и Йонислав Йотов-Тото били забелязани наскоро в столичен клуб. Двамата се гушкали и изобщо не са се разделяли, възмутено коментират от музикалните среди.

Тото

Тото излъгал, че с Яна са разделени

„Първоначално решихме, че са се сдобрили, но после стана ясна поредната машинация на Тото. Всичко е било ловка инсценировка от негова страна“, беснеят колегите му.

Измамната схема била дело на приятелката му кака Яна, както я нарича рапърът. Шест месеца след като гаджето й спечели ВИП Брадър 2017, рейтингът му тръгнал надолу.

Заради това синеочката от Перник решила да направи всичко възможно нейния любим отново да е на върха на славата.

Половинката му го играе пиар на група „СкандаУ” и замислила по измамен начин отново да го вкара в играта.

Красавицата навила Тото да излъже, че са разделени заради изневяра. И уж да се съберат отново след няколко месеца.

Той я послушал и схемата наистина сработила. След като проплакал, че отново е ерген, медийните му изяви избуяли. А участията му се утроили. Клубовете, където той и групата им имали участия, се пукали по шевовете, след като станало ясно, че Тото вече е свободен.

Всяко негово телевизионно участие се плащало добре. Отделно скочили хонорара им по кръчмите. В заведенията рапърите вече искали по 5 бона на вечер.

Другата шашма с цел реклама била да се промотира новото парче на СкандаУ-„Чужди усмивки”. Парчето е посветено именно на „изневярата” на Тото. Певецът твърди, че я написал само за 20 минути, след като Яна се изнесла от общата им квартира.

Освен това песента се превърна в безспорен хит. В Тубата тя има над 8 милиона гледания и оглави хип-хоп класациите. Парчето е сред най-слушаните в клубовете и радиата.

Определено рапърът от Враца е натрупал доста пачки от мнимата раздяла с хитрата Яна. Тото лъже не за първи път. Още като влезе във ВИП Брадър изменти, че няма гадже.

По-късно се оказа, че е сериозно обвързан с въпросната „кака” Яна. Идеята отново била нейна, разкриват техни приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар