Кошмар за Дара, политик я направи на две стотинки: „Разврат, крещящ разврат“!

Кошмар за Дара, политик я направи на две стотинки: „Разврат, крещящ разврат“!
Гласувайте за статията

Дара получи голям удар от бивш депутат!

Поведението на Дарина Йотова – Дара й донесе безброй фенове сред тийнейджърите, но явно не всеки човек го одобрява. Певицата получи сериозна критика от един от нашите политици.

Дара и депутат

Георги Анастасов срина Дара

Става въпрос за Георги Анастасов. Бившият депутат от БСП се възмути от облеклото на поп дивата по време на едно от гостуванията й в „На кафе“.

„Разврат! Римската империя е загинала поради дивия и крещящ разврат! България е паднала под турско робство заради дивия и крещящ разврат!“, пише под снимките на Дара Анастасов, като преди това статусът му тръгна оттам, че: „Уличници и пачаври облъчват обществото от екрана!“, пише Intrigi.bg.

Поводът за възмущението му е разкрепостеният тоалет на Дара. Това обаче е само капката, която е преляла чашата за него, защото смята, че „е отвратително пачаври да ходят по телевизиите и да облъчват децата“, споделя той пред в. „България днес“.

„Казах, че развратът ще съсипе държавата, което е истина! Достатъчно хора с отвратително поведение виждам. Не харесвам в официални новини и предавания, не нощни, не порнографски и еротични, да ходят голи жени и мъже! Не мога да си представя това да продължава да се афишира! С жени и мъже, които показват само сексуални пози, България няма да оцелее. Помислете какви семейства ще създадат! И тези хора, ако ги попитате най-елементарни въпроси, няма да ви отговорят.“ – възмущава се още Анастасов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар