Преслава прецака майчинството на Десислава! (Певицата с ултиматум от Митко Пайнера-виж още)

Преслава прецака майчинството на Десислава! (Певицата с ултиматум от Митко Пайнера-виж още)
5 (100%) 1 vote

Преслава прецака майчинството на Десислава

Десислава спешно се върна на сцената. Ангелогласната певица излезе в майчинство миналата есен. Тя имаше намерение още една година да гледа втория си син. Бебето е само на половин година и има нужда от майка си.

Десислава

Преслава прекрати майчинството на Десислава?

Но Митко Пайнера й се обадил и казал спешно да се връща на сцената. Изпълнителката не искала толкова рано да се връща на фронта и да остави бебето си, но шефа й дал ултиматум.

И дори намекнал, че ако не се върне да пее в задушните кръчми може скоро да изхвърчи от фирмата.

Бързото й завръщане на сцената било провокирано и от Преслава. Златната кокошка на Митко Пайнера чака първият си наследник и поне до края на годината няма да хване микрофон.

Гласовитката от Добрич прибираше най-големите хонорари, а голяма част от тях отиваха в касата на димитровградската фирма. Така де факто Преслава прецакала майчинството на Десислава.

А и отънелият семеен бюджет накарал Деси да потърси бавачки за сина си и да го остави в чужди ръце.

Другата оборотна певица Галена врътна кофти номер на боса си. Тя реши, че ще пее само три дни в седмицата, а останалото време ще посвети на семейството и синовете си.

Така участията й паднаха до 12 на месец, което е супер малко за топизпълнителка като нея.

Мария е загубила позициите си в жанра. Емилия претърпя тежка катострофа и е в траур заради смъртта на сина на годеника си.

Анелия, Джена и Емануела работят на пълни обороти, но не могат да запълнят финансовите дупки на фирмата. От страх пред фалит Митко Пайнера настоял Десислава спешно да се върне в играта.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар