Мария Илиева е бясна: Бащата на детето й обикаля по морето с нова жена!

Мария Илиева е бясна: Бащата на детето й обикаля по морето с нова жена!
Гласувайте за статията

Мария Илиева не може да повярва, че Георги я предаде така!

Едва половин година след като роди първото си дете, Мария Илиева се озова сама в отглеждането му. Георги Михайлов вече не е до нея и вероятно никога повече няма да бъде.

Мария Илиева и Жоро

Георги се размотава с друга, докато Мария Илиева гледа детето му

Наскоро Жоро е бил забелязан на българското Черноморие, където компания му е правила красива жена. Тя била около неговата възраст и изглеждала неотразимо.

Георги от години живее и учи в Белгия. Досега той се прибираше в България само за да види Мария Илиева и бебето, но вече явно има по-важен човек за него.

Певицата бързо узнала, че бащата на сина й е у нас, при това с компания. Тя останала бясна от този факт и се зарекла солено да му отмъсти.

Мария и Георги бяха заедно едва от няколко месеца, когато тя забременя от него. Говори се, че нарочно е заченала, защото видяла в младока последния си шанс да има дете.

Жоро изобщо не бил подготвен да бъде баща, но все пак в началото обещал да бъде до нея. След раждането на малкия Сашко обаче отговорностите му дошли в повече и той напуснал поп дивата.

За решението му спомогнало и отношението на родителите му към Илиева. Те изобщо не одобрявали тази връзка, понеже не намирали за нормално синът им да бъде с близо 15 години по-възрастна от него жена, пише в. „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мария Илиева е бясна: Бащата на детето й обикаля по морето с нова жена!”

  1. зрител

    юли 12. 2018

    Тя не е глупава знаела е какво я очаква но лакомията си е кацала думата

Добавете коментар