Дичо разкри най-голямата вреда за детето му!

Дичо разкри най-голямата вреда за детето му!
Гласувайте за статията

Дичо призна кое е нещото, което вреди най-много на дъщеря му!

От 2 години Дичо Христов е баща на малката Ариел и се опитва да я възпитава възможно най-добре. Трудно му е обаче в днешно време, защото отвсякъде дебнат хиляди изкушения за децата.

Дичо

Дичо проговори за бащинството си

Певецът се оплака в ефира на Канал 3, че най-пагубно на дъщеря му се отразявала телевизията, както и компютърните технологии. Те предизвиквали някаква агресия у детето, която не била никак добре приемана от околните.

Дичо взе отношение по тази тема заради проблема на днешните подрастващи, за който стана въпрос в студиото. Той изказа своето съжаление, че малките днес не играят навън, както е било по неговото време.

Въпреки тези трудности, бившият вокалист на „Д 2“ се славел като страхотен баща пред близките си. Той участвал дейно в отглеждането на Ариел, макар често да отсъствал поради работа.

Жена му Карина, която е значително по-млада от него, нямала никакви забележки относно неговото бащинство. Единстеното, което й се щяло да бъде различно, е мъжът й да има малко повече време за семейството си.

Все пак се очаква певецът да подари една лятна почивка на цялото си семейство съвсем скоро. Има вероятност тя да бъде в чужбина, но може да е и в България, научи Kliuki.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар