Скандално! Журналистка проплака от Гала: Осъди ме, въпреки че вината беше нейна!

Скандално! Журналистка проплака от Гала: Осъди ме, въпреки че вината беше нейна!
Гласувайте за статията

Еми Мариянска е потресена и огорчена от делото срещу Гала!

Големият скандал между Гала и Еми Мариянска намери своето продължение 6 години след началото си. Двете отново възобновиха войната помежду си, което се случи посредством българския съд.

Гала и Еми

Войната между Гала и Еми Мариянска продължава

През 2012 г. журналистката е гост в „На кафе“, където получава право на отговор относно нападките на Сашка Васева. Вместо такова право обаче, тя получава обиди от водещата на предаването, която твърди, че е ставала жертва на лъжливи публикации по свой адрес.

Бившата брадърка нарича журналистката „лъжец“ и оприличава наградата й от СБЖ „Златно перо“ на „тенекиено перо, потопено в катран“. Вследствие на всичко това Еми, която тогава работи за в. „Шоу“ и сайта БЛИЦ, получава хипертонична криза по-късно същата вечер, пише HotArena.net.

За да защити честта си, Мариянска завежда дело срещу водещата за обида. Успява да я осъди чак на втора инстанция, но с голяма доза закъснение.

Адвокатите на водещата умишлено протакат делото, за да го изкарат от давност. Когато присъдата се произнася, а тя е глоба от 1500 лв. за Гала, вече има достатъчно основание да бъде оспорена от подсъдимата, тъй като процесът е излязъл от давност.

Така се стига до абсурдната ситуация Марианска, която е обидената в случая, да трябва да плати разноските по делото, които възлизат на 12 хил. лв. Дотам се стига заради това, че Гала накрая получава оправдателна присъда, пише в. „Уикенд“.

Журналистката, разбира се, днес е бясна и търси справедливост. Тя ще обжалва, но не таи особено големи надежди за успех.

„Дано хората разберат какъв е казусът: Осъдената Гала, с помощта на прокуратурата и съда, ме „осъди“ аз да й платя за адвокатите, дето ми бавиха делото и че съм я съдила и осъдила?!? Но Гала постигна това, благодарение на българския съд. Иначе казано, ако споменатите съдийки не бяха загърбили отговорността си за достойнството на съда като институция, Гала нямаше да постигне това! Обжалвам, и да видим какво ще стане!…Българският съд се е превърнал в слугинска стая за „рум сервиз“ за избрани.“ – написа в социалната мрежа Еми преди часове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар