Вдовицата на Стефан Шарлопов взе много важно решение!

Вдовицата на Стефан Шарлопов взе много важно решение!
Гласувайте за статията

Последната съпруга на Стефан Шарлопов реши нещо съдбоносно!

Изминаха няколко месеца от смъртта на Стефан Шарлопов, а съпругата му вече продава бизнеса му. Бояна е решена да се раздели с всичко срещу сумата от 100 милиона евро, пише HotArena.net.

Стефан Шарлопов жена

Жената на Стефан Шарлопов разпродава целия му бизнес

На красавицата й било много трудно да управлява този огромен бизнес. Затова решила да се отърве от него за огромна сума, с която да гарантира благополучието на себе си и децата си до живот.

Огромна китайска фирма е хвърлила око на имуществото на Стефан Шарлопов. Двете страни вече са влезли в преговори.

По неофициални данни, цената от 100 млн. евро е за пет хотелски комплекса – 5-звездния „Парк хотел Пирин” в Сандански, 4-звездния „Янтра” във Велико Търново, хотел „М ургавец” на Пампорово и тузарския морски комплекс „Созополис” край Созопол, състоящ се от 52 обзаведени по последна дизайнерска мода къщи за отдих.

Всичко това струвало двойно повече, но цената му падала заради множеството дългове. Приживе Шарлопов е имал 60 млн. евро задължения към български банки, които азиатците сега ще трябва да изплатят.

За сделката Бояна получавала помощ от най-голямата дъщеря на Стефан – Ева. Двете бяха много близки, но после се скараха заради наследството на бизнесмена.

Оказа се, че той не е оставил завещание, което отреди половината от имуществото му да отиде при съпругата му. Останалата част трябва да се разпредели между петте му деца.

Тъй като четири от тях са от последната му жена и още нямат 18 г., техните дялове останаха под контрола на Бояна. Така за Ева остана съвсем малко, което предизвика негодуванието й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар