Стана ясна много опасна болест на Гена Трайкова

Стана ясна много опасна болест на Гена Трайкова
3.5 (70%) 2 votes

Гена Трайкова е сериозно застрашена, но не се пази изобщо!

Журналистката Гена Трайкова, нашумяла от bTV Новините, се оказа с влошено здраве от години. Тя страда от опасна болест, която застрашава организма й всеки ден.

Гена Трайкова

Гена Трайкова има анемия

Става въпрос за анемия. Репортерката още от тийнейджърка била прихванала това заболяване, но не полагала никакви усилия да се избави от него.

Една от причините за анемията при Гена Трайкова било нередовното й хранене. Неслучайно тя е толкова слаба, от години се хранела от дъжд на вятър и залагала предимно на кафетата и цигарите.

Всъщност журналистката била заклет пушач. Изпушвала по две кутии дневно, при това на празен стомах. Това още повече утежнявало положението й.

Единствено по време на връзката си с Венелин Петков ги била отказала за кратко, тъй като той не понасял цигарения дим. След като скъсали обаче, бързо се върнала към вредния си начин на живот, пише в. „Ретро“.

„В организма й има недостиг на желязо, което е сериозен проблем. Трябва да се храни само с енергични неща, но тя дори рядко се храни.“ – споделят загрижени приятели.

Анемията по принцип може да доведе до много опасности, сред които туберкулоза и хепатит. Не е шега работа тази болест и човек трябва да намери начин бързо да се излекува от нея.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар